Maak kennis met het UP-TO-DATE team

EVELIENE VAN BOEKEL 

Een jong, dynamisch en ambitieus team dat spreekt mij aan

Wat ik altijd terug krijg is dat ik betrokken en betrouwbaar ben. Ik vind het belangrijk dat mensen op mij kunnen rekenen. Afspraken nakomen en werken in teamverband zijn dan ook sleutelwoorden die ik in mijn dagelijkse werk belangrijk vind. De afgelopen 14 jaar heb ik bij een accountantskantoor in de omgeving veel werkervaring op gedaan. Het begeleiden en/of boeken van administraties, het opstellen van fiscale aangiften en het samenstellen van jaarrekeningen, dat doe ik nu met veel plezier voor UTD. Maar het leukste van al vind ik het persoonlijke contact met klanten. Vragen beantwoorden of problemen oplossen; samen komen wij er wel uit!

ROBIN VAN LEEUWEN

Ik krijg alle ruimte om mezelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen

Na 5 jaar bij een groot kantoor was ik toe aan een nieuwe start. Ik voelde me bij het eerste gesprek al meteen welkom. De keuze was dan ook snel gemaakt. De open, gezellige en laagdrempelige sfeer sprak mij aan. UTD is voor mij een frisse en jonge organisatie die hard aan de weg timmert. Het leveren van een bijdrage aan de verdere groei van dit kantoor geeft een extra, positieve dimensie. Samen hard aan de weg timmeren, bouwen, groeien en successen vieren; dat geeft energie!  

Maar ook persoonlijke groei wordt niet vergeten. Binnen UTD krijg ik alle ruimte om mezelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Binnenkort ga ik mijn praktijkopleiding accountancy AA afronden.

SJAAK KORENBLEK

Ik maak zelf keuzes in werkzaamheden die mij aanspreken; geen dag is hetzelfde!

Doen waar je goed in bent en je talent(en) ontdekken of verder ontplooien. Bij UTD krijg ik de kans om veel te zien en zelf keuzes te maken in de werkzaamheden die mij aanspreken. Na bijna zes jaar bij een Big-4 in audit werd het tijd voor een volgende stap in mijn carrière. Waar veel mensen denken dat kleiner achteruitgang is, bracht de overstap mij juist groei. Bij UTD krijg ik de ruimte en kans om mezelf te ontwikkelen binnen diverse vakgebieden. Zo ondersteun ik bij het opstellen van waarderingen, ondersteun ik bij overnames en ga ik op korte termijn de rol van een business controller as a service vervullen. Maar eerlijk is eerlijk in het begin was ik ook een beetje sceptisch over een kleine organisatie als UTD. Maar dat sceptische ruilde ik in voor vertrouwen, zelfontplooiing en werkplezier. Ik ben in een warm bad beland waar echt naar elkaar geluisterd wordt, plezier gemaakt wordt en er ruimte is voor je eigen ontwikkeling.