Word jij
een UTD-er?

UP TO DATE

De naam zal waarschijnlijk nog geen belletje laten rinkelen. Maar het klantenbestand daarentegen vast wel! Alhoewel, samenwerken doen we het liefst met eigenaren van familiebedrijven, DGA’s, omdat we de dynamiek tussen privé, zakelijk en familie interessant vinden. Dat is toch net even anders dan samenwerken met een bestuur. Wil jij verder gaan dan advies en cijfers vertalen naar de praktijk?

Dan ben je welkom voor een gesprek!

Collega’s

Omdat je kiest voor professionaliteit en kwaliteit. Onze collega’s, vaak gevormd door de ‘big 4 accountantsbedrijven’, verruilden metershoge kantoren, voor een knus, familiair voelend kantoor. Met hun eigen denkwijzen en gedachten over accountancy, tillen ze klanten naar een hogerUP niveau. Want ja, hier staat de klant écht centraal. We draaien niet om de hete brij heen. We geven grip en inzicht in cijfers, niet achteraf, maar realtime. Want alleen dan kun je bedrijven laten versnellen. Ben jij liever up-to-date dan dat je achter de feiten aanloopt?

Arbeidsvoorwaarden

Omdat je kiest voor hetzelfde maar toch meer! Want uiteraard staat je beloning gelijk aan die bij de big-4. Presteren is belangrijk, maar een goede werk-privé balans (‘voor de juiste balans’!) zeker zo belangrijk. Evenals zelf up-to-date blijven. En dan hebben we het nog niet over de informele, collegiale werksfeer gehad. Houd jij niet van een wij-zij-cultuur? Kom dan samen op ons kantoor!

Accountant AA

Accountant AA

Voel jij je als een vis in het water als Accountant AA? Kijk je er naar uit om eens in een andere vijver te zwemmen?...

Lees meer
Aangiftemedewerker

Aangiftemedewerker

Weet jij als aangiftemedewerker van de hoed en de rand als het gaat om het opstellen van (complexe) fiscale aangiftes?...

Lees meer
Assistent – accountant

Assistent – accountant

Up to Date groeit en vullen ons team aan!  Weet jij als assistent accountant van de hoed en de rand als het gaat over...

Lees meer