Direct kennismaken?

Direct solliciteren?

“Nog geen moment spijt van mijn overstap”

Roel Wijers

UP TO DATE

Wij groeien en zijn op zoek naar nieuwe ‘UPpers’

Omdat je kiest voor UP TO DATE. De naam zal waarschijnlijk nog geen belletje laten rinkelen. Maar het klantenbestand daarentegen vast wel! Alhoewel, samenwerken doen we het liefst met eigenaren van familiebedrijven, DGA’s, omdat we de dynamiek tussen privé, zakelijk en familie interessant vinden. Dat is toch net even anders dan samenwerken met een bestuur. Durf jij samen met klanten door de modder te lopen? Dan ben je welkom voor een gesprek!

Collega’s

Omdat je kiest voor professionaliteit en kwaliteit. Onze collega’s, vaak gevormd door de ‘big 4 accountantsbedrijven’, verruilden metershoge kantoren, voor een knus, familiair voelend kantoor. Met hun eigen denkwijzen en gedachten over accountancy, tillen ze klanten naar een hogerUP niveau. Want ja, hier staat de klant écht centraal. We draaien niet om de hete brij heen. We geven grip en inzicht in cijfers, niet achteraf, maar realtime. Want alleen dan kun je bedrijven laten versnellen. Ben jij liever up-to-date dan dat je achter de feiten aanloopt?

 

 

UP TO DATE

Wij groeien: welkom nieuwe assistent accountant!

Kijk jij verder dan cijfers alleen?

Natuurlijk zijn cijfers in ons vak key, maar sturing alleen op eurotekens daar geloven wij niet in.  Achter jaarrekeningen aanlopen evenmin. Wij houden van een actueel en compleet overzicht en inzicht in zowel het privé- als bedrijfsvermogen. Niet alleen qua samenstelling, maar ook wat betreft de mogelijke ontwikkelingen ervan. Alleen op basis van een goed en volledig inzicht in de financiële positie van een klant, kunnen we een goed advies geven. Zowel zakelijk als op privégebied. Zo creëer je rust. Door het actueel houden van de administratie ligt je focus op ‘vooruit’. Dan bied je als accountant meer dan enkel de terugblik bij het bespreken van de jaarrekening. Dat is waarom wij UP TO DATE heten! Wil jij deze meerwaarde bieden aan onze klanten? Meer inzicht geven, meer grip op vermogen, sneller bijsturen, betere beslissingen en daardoor meer rendement? Kijk jij verder dan cijfers? Dan mag jij verder lezen!

Wat ga je doen?

 • Als assistent accountant weet jij van de hoed en de rand als het gaat over de (financiële) verantwoording van jouw klanten. De enorme brij aan bedrijfsgegevens transformeer jij naar een jaarrekening. Samen met onze adviseurs maak je de vertaalslag naar een duidelijk dashboard met hapklare stuurgegevens.
 • Samen met onze adviseurs analyseer je de stuurgegevens en zet je deze om in duidelijke ondernemersinformatie.
 • Je bouwt je eigen klanten- en opdrachtenportefeuille op.
 • • Vanzelfsprekend ben jij het eerste aanspreekpunt voor jouw klant.

Wij zijn ‘UP TO DATE’

De naam zal waarschijnlijk nog geen belletje laten rinkelen, maar onze klantenportefeuille wel. Samenwerken doen we het liefst met eigenaren van familiebedrijven, DGA’s, omdat we de dynamiek tussen privé, zakelijk en familie interessant vinden. Durf jij deze uitdaging aan? Dan ben je welkom voor een gesprek als jij je herkent in onderstaande wensenlijst.

Wat vragen we van jou?

 • Meer dan affiniteit met cijfers;
 • Je daagt niet alleen jezelf uit om je te ontwikkelen: je hebt ook het lef om UP TO DATE verder te laten groeien. Maar het allerbelangrijkste: je laat je klanten groeien!
 • Je past binnen een jong bedrijf waar hard werken afgewisseld wordt met een grapje op zijn tijd.
 • Je kiest voor de weg met het beste eindresultaat. Een uitdaging ga je niet uit de weg.
 • Je bent eerlijk en recht door zee. Je draait niet om de hete brij heen.
 • Je hebt twee tot vijf jaar ervaring in een accountancy gerelateerde functie.
 • Je hebt een afgeronde MBO- of HBO opleiding.

Wat wij bieden

Omdat je kiest voor hetzelfde, maar toch meer! Want uiteraard is je beloning marktconform. Presteren is belangrijk, maar een goede werk-privé balans is zeker zo belangrijk. Evenals zelf up to date blijven. En dan hebben we het nog niet over de informele, collegiale werksfeer gehad.

Solliciteren

Stuur je sollicitatie naar Iwan van Bronkhorst  Solliciteer nu