BEKIJK ONZE DIENSTVERLENING EN BEDRIJVEN

SOCIAL MEDIA MARKETING

NEEM CONTACT OP MET SOCIAL.INC

SOCIAL.INC is het adviesbureau voor social media en social business. Zij leveren diensten op het gebied van strategie, content en campagnes, onderzoek en incorporatie. ‘De uitdagingen van morgen vragen om sterke relaties met de klanten van vandaag.’ Dankzij Social Media weet SOCIAL.INC continu wat mensen bezighoudt. Zij helpen bedrijven en merken om op basis van deze inzichten waarde toe te voegen in elke stap van de klantrelatie. Ongeacht het kanaal, platform of device. Dit doen ze door in gesprek te gaan, te betrekken en samen te werken. Ook met de eindklant en vaak een aantal dagen per week vanuit het kantoor van de opdrachtgever. Zo werkt SOCIAL.INC aan relaties waar bedrijven, merken én hun klanten beter van worden. Want uiteindelijk is dat de enige echte weg naar duurzaam succes.

SOCIAL.INC werkt o.a. voor: ABN AMRO, Ziggo, Freo, Telfort Zakelijk, Albert Heijn, Spotta, en Plan Nederland.

E-COMMERCE DEVELOPMENT & OPTIMALISATIE

NEEM CONTACT OP MET SYMFONY

Symfony is het adviesbureau voor E-commerce. Zij leveren diensten op het gebied strategie, development, optimalisatie, hosting & support. Op het gebied van E-commerce draait alles om de optimale klantbeleving. Bij Symfony weten ze dat en kijken ze verder om het online verkoop succes te optimaliseren. Dit wordt namelijk bepaald door een naadloze overgang tussen diverse kanalen, de juiste (product) content marketing, een geoptimaliseerde klantreis en vergaande personalisatie. Voor starters zijn er standaard oplossingen. Voor gevorderde webshops implementeren ze slimme extensies en ontwikkelen ze maatwerk oplossingen en koppelingen. Voor alle relaties zijn er uitgebreide support en e-marketing mogelijkheden die bijdrage aan het online verkoop succes!

Symfony werkt o.a. voor: Essent, Van den Udenhout, Elektor, Boots, Malmberg en Cruyff Classics

WEB DEVELOPMENT & OPTIMALISATIE

NEEM CONTACT OP MET COLOURS

Colours biedt vanuit een full service propositie strategie, conceptontwikkeling, interaction design, visual design, content management, front-end ontwikkeling, website optimalisatie, usability, eye-tracking onderzoek, analytics en hosting & support. Digital technology is dé katalysator in het veranderen van bestaande en het ontstaan van nieuwe business modellen. Bij Colours begrijpen ze dat als geen ander. Al sinds 1997 helpen zij klanten bij het concretiseren en realiseren van hun digitale ambities. Met een multidisciplinair team van meer dan 90 denkers en doeners, werken ze voor een breed scala aan klanten om optimale online service ervaringen te garanderen met de laatste digitale technologieën en online middelen. Daar waar nodig zet Colours de online marketing specialismen in van Colours Lighthouse. Colours dankt haar succes mede aan de ambitie om 20% extra resultaat te willen bereiken voor klanten, zonder daarbij de sociale cultuur te verliezen. Zij werken veelal met en bij hun klanten voor een optimale samenwerking.

Colours werkt o.a. voor: Jumbo, Eneco, Stedin, Exact, Electrabel, Mammoet, Hornbach, Dorel en IXXI

MOBILE DEVELOPMENT & OPTIMALISATIE

CONTACT MET MOBILE PIONEERS

Mobile Pioneers ontwikkelt mobiele concepten. Concepten die werken. Uitdagingen die het ontwikkelen, ontwerpen en exploiteren van mobile apps met zich meebrengen kent het bedrijf van binnenuit. De kennis die ze hebben opgedaan met de tientallen apps die ze voor zichzelf hebben ontwikkeld delen ze graag met klanten. De zakelijke gebruiker is géén tweederangs appgebruiker. Hij verdient het om met de mooiste, gebruiksvriendelijkste tools aan het werk te gaan en gezien te worden bij de klant. Mobile Pioneers excelleert in het eenvoudig en doeltreffend maken van de user experience. Een appgebruiker heeft geen vragen meer als hij een app van Mobile Pioneers in handen heeft.

Mobile Pioneers werkt o.a. voor: Mammoet, Albert Heijn, Buienalarm en G2 Speech.

ONLINE RECRUITMENT

NEEM CONTACT OP MET SOMEONE

Someone is sinds 2007 actief als recruitment bureau op het gebied van vaste functies en interim opdrachten. Someone kent de online markt van binnen en buiten en spreekt de taal van online. Zij heeft een groot netwerk van online specialisten in diverse functiegebieden zoals online marketing, e-commerce, content & redactie, social media etc. Met een persoonlijke, proactieve en servicegerichte begeleiding helpt zij werkgevers bij het vinden van de juiste kandidaat voor hun (online) marketing afdeling. Het nieuwe platform van Someone helpt online professionals bij het vinden van hun droombaan. Werkgevers brengen hiermee hun vacatures en opdrachten snel en gericht onder de aandacht. Someone helpt zowel de professionals als de werkgevers bij het realiseren van hun online ambities en weet als geen ander wat hiervoor nodig is!

Someone werft o.a. voor: Jumbo, New Heroes, Schouten & Nelissen, Gemeente Arnhem en Intergamma